Kosten lidmaatschap

De eerste maand kun je gratis en geheel vrijblijvend mee trainen. We willen graag gemotiveerde mensen en dit blijkt in de praktijk goed te werken, omdat je op deze manier een zo goed mogelijk beeld krijgt van het Ving Tsun systeem en onze lessen. Wanneer je na deze maand besluit om toch geen lid te worden, dan is dat geen enkel probleem. Daar zijn de gratis proeflessen immers voor. We hopen natuurlijk dat je na de proeflessen besluit om wel lid te worden. In dat geval vind je hieronder meer informatie over de kosten van het lidmaatschap.

Starterspakket

De enige starterskosten bestaan voor zowel jeugd als volwassenen uit een T-shirt met logo, een bitje (gebitsbescherming) en inschrijfkosten. Dit starterspakket komt samen éénmalig op €38,- Wanneer je al een bitje hebt komt dit op €30,-

Contributie volwassenen (en jongeren vanaf 16 jaar):

1 x 2 uur per week trainen €40,- per maand
2 x 2 uur per week trainen €50,- per maand

Contributie jeugd (van 11 tot 16 jaar):

1 x 1 uur per week trainen €30,- per maand
2 x 1 uur per week trainen €40,- per maand

De contributie dient vooruit en tijdens (school)vakanties te worden doorbetaald omdat het tarief is berekend op jaarbasis. Je kunt per maand opzeggen, je zit dus niet vast aan een contract. Bij eenmaal per week trainen maakt het niet uit of je woensdag of zondag komt, je kunt een gemiste les altijd inhalen. Het aantal dagen dat je traint, kun je in overleg op maandbasis wijzigen. Je kunt je lidmaatschap tussentijds bijstellen van 2 naar 1 keer per week trainen of juist van 1 naar 2 keer per week trainen. Er is het hele jaar door les, 52 weken per jaar, inclusief vakanties m.u.v. feestdagen.

× Hoe kan ik je helpen?