Gratis proefles

Wil je een afspraak maken voor een gratis proefles? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een email naar info@vingtsunpurmerend.nl

Je kunt natuurlijk ook een WhatsApp bericht sturen of bellen met dhr. Ilan Westphal op telefoonnummer: 0610507719 Wanneer je in de voicemail terecht komt, laat dan je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  Wil je Ving Tsun Kung Fu zelf ervaren? Kom dan gerust langs voor één of meerdere gratis proeflessen en maak zelf kennis met het Ving Tsun systeem. Er is twee keer per week les: op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op de zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De trainingen duren twee uur waardoor het mogelijk is om wekelijks vier uur onder begeleiding te trainen.

  We trainen in de gymzaal van Buurthuis Zuidoost, Middenpad 2, 1461 BW Zuidoostbeemster. Onze trainingslocatie ligt op korte afstand van het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7. Door deze ligging is onze school goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  De eerste proefles(sen)

  De eerste keer dat je de school bezoekt bestaat meestal uit een kennismaking en een kort introductiegesprek. Er wordt op hoofdlijnen verteld en gedemonstreerd waar het in Ving Tsun om gaat. Vanzelfsprekend is er gelegenheid tot het stellen van vragen, bovendien wordt je de eerste lessen veelal één op één begeleid. Maar in essentie bestaan de eerste proeflessen zo veel mogelijk uit het mee doen met de eigenlijke training. Dit is immers de enige manier om het Ving Tsun systeem zelf te ervaren.

  De eerste maand kun je gratis en geheel vrijblijvend mee trainen. We willen graag gemotiveerde mensen en dit blijkt in de praktijk goed te werken omdat je op deze manier een zo goed mogelijk beeld krijgt van het Ving Tsun systeem en onze lessen. Wanneer je na deze maand besluit om geen lid te worden, dan is dat geen enkel probleem. Daar zijn de proeflessen immers voor. We hopen natuurlijk dat je na de proeflessen besluit om wel lid te worden.

  Wanneer je na enkele gratis proeflessen besluit dat je verder wilt trainen in Ving Tsun Kung Fu, dan kun je worden ingeschreven als lid van onze school. Zie voor meer informatie: Kosten lidmaatschap.

  Sportkleding

  Voor Ving Tsun heb je geen speciaal pak of uniform nodig. Het enige wat je hoeft mee te nemen is een jogging broek, T-shirt, zaalschoenen, eventueel een handdoek en een flesje water. Verder kan een sweatshirt of trainingsjas handig zijn om aan te trekken voor momenten waarop je kunt afkoelen.

  Aanvullende informatie

  Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, of wil je een afspraak maken voor een gratis proefles? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar info@vingtsunpurmerend.nl

  Je kunt natuurlijk ook een WhatsApp bericht sturen of bellen met dhr. Ilan Westphal op telefoonnummer: 0610507719 Wanneer je in de voicemail terecht komt, laat dan je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

  × Hoe kan ik je helpen?