Media

Op deze pagina vind je artikelen uit verschillende regionale media over ons en onze Ving Tsun Kung Fu school in Purmerend.

Ving Tsun Kung Fu in de regio

Hieronder in PDF en via bijgaande link een artikel over onze school uit ‘Het Gezinsblad’ van 16 mei 2018. In dit artikel wordt kort stil gestaan bij de oorsprong van Ving Tsun Kung Fu en bij de sfeer in onze school. Sinds begin 2018 zijn wij gevestigd in Buurthuis Zuidoost. Onze huidige trainingslocatie net buiten het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7 is goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio.

Ving Tsun Kung Fu in de regio

Ilan Westphal brengt zijn passie over op anderen

Hieronder in PDF een artikel over Ving Tsun Kung Fu Purmerend uit ‘Het Gezinsblad’ van 15 maart 2017. In dit artikel wordt wat uitgebreider ingegaan op de geschiedenis van Ving Tsun Kung Fu en de opbouw van de lessen in onze school. Destijds was onze school nog gevestigd in Oase Centrum te Purmerend. Door een verdere groei van het aantal leden en doordat steeds meer leden vanuit de regio naar onze school reisden zijn we begin 2018 verhuisd naar Buurthuis Zuidoost. Onze trainingslocatie net buiten het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7 is goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio.

Ilan Westphal brengt zijn passie over op anderen
× Hoe kan ik je helpen?